Για τους λάτρεις της Πελοποννήσου δημιουργήσαμε το ιστολόγιο μας αυτό, όπου θα βρείτε μεταξύ άλλων χρηστικές πληροφορίες για όλους τους νομούς της περιοχής, τις πόλεις, τα χωριά και τα πολυάριθμα αξιοθέατα. Η Πελοπόννησος αποτελεί για μας έναν αγαπημένο τόπο και προορισμό, είτε γιατί γεννηθήκαμε και ζούμε εκεί, είτε γιατί κάποια στιγμή στη ζωή μας τη γνωρίσαμε και την λατρέψαμε.

Ποιος είναι ο στόχος μας

Ο βασικός στόχος μας σε αυτό το ιστολόγιο είναι να δημιουργήσουμε ενημερωτικό υλικό για την Πελοπόννησο, το οποίο πιστεύουμε πως θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο σε όσους επιθυμούν να επισκεφτούν τον τόπο τον οποίο αγαπάμε. Στόχος μας είναι να μάθετε όσα μπορείτε περισσότερα για την Πελοπόννησο, προκειμένου κι εσείς να τη λατρέψετε και να την κάνετε σταθερό προορισμό για τις διακοπές σας ή τις εκδρομές που ενδεχομένως να επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Στόχος μας είναι, επίσης, να εξοικονομήσουμε χρόνο και χρήματα για λογαριασμό δικό σας, από τις διακοπές που θα πραγματοποιήσετε οπουδήποτε θελήσετε στην Πελοπόννησο, υποδεικνύοντάς σας τα καλύτερα μέρη και τις ιδανικότερες επιλογές για ότι αφορά τη μετακίνηση και τη διαμονή σας στο Μοριά.

Ποιοι είμαστε

Είμαστε μία ομάδα από άτομα τα οποία συνδέονται μεταξύ τους με μία κοινή αγάπη. Όπως θα το καταλάβατε πιθανότατα ήδη, αυτή η αγάπη δεν είναι άλλη από την Πελοπόννησο. Δεν είμαστε επαγγελματίες υπό την έννοια πώς βγάζουμε χρήματα άμεσα προωθώντας την Πελοπόννησο. Ενδεχομένως κάποιοι από μας να έχουν καταστήματα και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, όμως ο πραγματικός λόγος για τον οποίο ασχολούμαστε με αυτό το ιστολόγιο είναι γιατί θέλουμε να προωθήσουμε όσο μπορούμε περισσότερο τον τόπο που αγαπάμε.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο θα θέλαμε να μας συγχωρέσετε τις οποίες ελλείψεις αφορούν το περιεχόμενο και τη γλώσσα με την οποία γράφουμε τα κείμενά μας στο ιστολόγιο. Προσπαθούμε να είμαστε όσο το δυνατό πιο κατατοπιστικοί σε αυτά που γράφουμε και να αναρτούμε συχνά περιεχόμενο που θα σας βοηθήσει στις αναζητήσεις σας. Για μας αυτό δεν είναι εύκολο, καθώς όπως είπαμε η συγκεκριμένη δεν είναι η πρωταρχική δουλειά μας. Όμως, παρόλα αυτά, είμαστε αφοσιωμένοι και θέλουμε να κάνουμε ότι ακριβώς περνά από το χέρι μας, ώστε να φανούμε χρήσιμοι και τα όσα γράφουμε να είναι πάντα επίκαιρα και σωστά.

Οι προσδοκίες μας για το μέλλον του ιστολογίου

Όπως θα έχετε ήδη καταλάβει ίσως, το ιστολόγιό μας είναι αρκετά νέο και το υλικό του είναι ακόμα περιορισμένο. Προς το παρόν τουλάχιστον, γιατί έχουμε άλλα πλάνα για το προσεχές μέλλον. Προσδοκία μας είναι συγκεκριμένα να δημιουργήσουμε περισσότερο περιεχόμενο και να καλύψουν όσο το δυνατόν περισσότερες πτυχές που αφορούν τη ζωή και την τουριστική προώθηση της Πελοποννήσου. Πιστεύουμε πως έχουμε κάνει μία καλή αρχή έως τώρα, πάνω στην οποία σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, με αμείωτο ενδιαφέρον και θέληση. Να γιατί το κάνουμε:

  • γιατί αγαπάμε τον τόπο μας και θέλουμε να τον δούμε να γίνεται καλύτερος,
  • γιατί πιστεύουμε στον τουρισμό και στην τουριστική ανάπτυξη,
  • γιατί δεν χρειάζεται να ταλαιπωρείστε αναζητώντας πληροφορίες που εμείς τις γνωρίζουμε ήδη καλά και μπορούμε να σας τις προσφέρουμε,
  • γιατί η Πελοπόννησος είναι μοναδική και αξίζει να τη γνωρίσετε καλύτερα.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Εάν όλα αυτά τα στοιχεία και οι πληροφορίες που βρίσκεται στις σελίδες μας δεν σας καλύπτουν ή εφόσον έχετε και εσείς κάποιες καλές ιδέες για να βελτιώσουμε το ιστολόγιο μας για την Πελοπόννησο, σας καλούμε να μας πείτε την άποψή σας. Γιατί όχι να γίνετε και εσείς ένας από τους συνεργάτες μας εάν το θέλετε, με μία και μόνο προϋπόθεση: να αγαπάτε την Πελοπόννησο και τα εκπληκτικά εκείνα μέρη που της έχει χαρίσει η φύση. Περιμένουμε, συνεπώς, τις προτάσεις και τα ερωτήματά σας, εφόσον θέλετε να έχουμε αυτή την επικοινωνία.